Despre Noi

Suntem o echipă multidisciplinară hotărâtă să le aducă celor mici o perspectivă care le dezvoltă abilitățile analitice, cognitive, sociale și emoționale.

Bine ați Venit!

Antonio Schiopu – Cofondator

Antonio este vizionarul, strategul și optimizatorul care identifică și propune soluții proactive pentru provocările emergente, chiar înainte de a deveni evidente pentru echipă. Cu răbdare și viziune de ansamblu extinsă, competențele sale de gândire pe termen lung ne ajută să rămânem permanent aliniați la obiectivele noastre, într-un mod realist și pragmatic.

Cu o experiență de aproximativ 10 ani în colaborare cu startup-uri și firme mici, atât în România, cât și internațional, Antonio a acumulat cunoștințe valoroase în psihologia aplicată din business.

Deține o agenție de marketing digital din 2018, specializată în creșterea companiilor prin generare de lead-uri, lucrând inclusiv în sectorul educațional, contribuind astfel la dezvoltarea strategică a proiectului.

Nadina Prostire – Cofondator

Nadina Prostire, co-fondator alături de Antonio, este forța creativă din spatele marketingului și comunicării. Cu entuziasm, creativitate și o pasiune contagioasă pentru storytelling, Nadina stârnește curiozitatea și spiritul de explorare, inspirând atât copiii, cât și adulții.

Cu o experiență de peste zece ani în marketing management, digital marketing și content writing, majoritatea câștigată în industria de retail, Nadina a făcut tranziția către antreprenoriat deschizând propria agenție de marketing în 2021, urmând ca, la scurt timp să se alăture echipei EvED.

Nadina joacă un rol crucial în identificarea și exploatarea oportunităților de creștere, transformând ideile echipei în concepte vizuale și povești captivante pentru copii. Se asigură că fiecare element este aliniat la standardele înalte ale proiectului, menținând coerența și calitatea la fiecare pas.

Monica Jilăveanu – Profesor și Psihoterapeut

Monica Jilăveanu îmbină cu succes competențele de psihoterapeut și profesor, având o formare academică solidă în psihologie, finalizată în 2015, și continuându-și studiile în psihologie judiciară.

În cadrul colaborării cu proiectul nostru, Monica ne susține cu soluții practice, sfaturi esențiale și suport în înțelegerea psihologiei copilului, adaptarea conținutului educațional și managementul eficient al clasei. A contribuit la dezvoltarea și implementarea strategiilor didactice ce au facilitat menținerea atenției și interesului copiilor, îmbunătățind astfel experiența de învățare.

Expertiza și abordarea pragmatică a Monicăi sunt fundamentale în adaptarea programelor educaționale la nevoile și nivelul de dezvoltare al copiilor, marcând un avans semnificativ în realizarea obiectivelor noastre educaționale.

Sînziana Spistyak – Consultant Educațional

Sînziana are o experiență de peste 12 ani în sectorul educațional, ocupând poziții precum profesor, formator, mentor și coach. Educația sa include și un master în Învățare, Inovare și Coaching în Educație din cadrul FPSE, Universitatea din București și este parte a primei generații de alumni ai programului Teach for Romania.

În cadrul proiectului nostru, Sînziana contribuie la alinierea curriculumului la standardele naționale de educație timpurie din România. Facilitează dezvoltarea profesională a echipei noastre prin traininguri focalizate pe abordarea procesului de învățare la nivel preșcolar, managementul clasei, elaborarea materialelor didactice sau evaluarea progresului la copii.

Prin dedicarea și expertiza sa, Sînziana joacă un rol cheie în îmbunătățirea calității educației oferite, contribuind astfel la succesul și dezvoltarea continuă a programelor noastre.